Sprijin pentru persoanele juridice care se ocupa de copii si tineri aflati in situatii de risc

Sprijinul financiar primit de Fundatia Filantropica Omenia din Tirgu Neamt, prin programul initiat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei - “Sprijin pentru persoanele juridice care se ocupa de copii si tineri aflati in situatii de risc” reprezinta o completare substantiala a serviciilor asigurate zilnic de catre organizatie prin “Centru de zi”.


Fondul special pentru copii obtinut reprezinta garantia sigura ca acesti copii frecventeaza scoala, si s-a eliminat deosebirea vizibila fata de ceilalti colegi.
Conform bugetului, cheltuielile au fost realizate pe capitole si pe tipuri de cheltuiala. Pentru fiecare copil (fete, baieti) s-au cumparat produse de imbracaminte si incaltaminte corespunzatoare din punct de vedere calitativ si frumoase pentru a fi imbracate cu placere.


La capitolul imbracaminte - tip uniforma (baieti si fete) s-au cumparat: geci, pulovere, blue-jeans si raiati., deoarece scolile nu au impus uniforme.


La capitolul incaltamine, s-a reusit achizitionarea de produse de calitate superioara, la preturi convenabile, ca urmare a discutiei purtate cu firmele producatoare.


Contributia prevazuta in buget din partea organizatiei cat si a SC Sofiaman Impex SRL, a fost realizata conform documentelor anexate.
Pentru organizatie cheltuielile commune asigura desfasurarea activitatilor zilnice in conditii corespunzatoare cu satisfactia indeplinirii misiunii organizatiei “Ajutam azi sa fie bine maine”.